*ankka ääni*
Mitä sinä,
Mitä sinä olet..
Antaa mennä! Pyörittäkää päitänne!
Mitä sinä, mitä mitä mitä mitä
Mitä sinä olet...
 
*MIKU*
kaikki, jotka ostitte tämän CDn, Kiitos oikein paljon!

*ankka*

*MIKU* Jäsenten esittely!
*ankka* An Cafe, An Cafe rumpu, rumpu
rummuissa on Teruki!
 
*teruki* Sendaista kolmannen vuoden opiskeli numero 29, Teruki! Lempiruokani on (jonkinlaiset) omenat. Tässä on tosi hyvä fiilis ~*piip* on. Sori!!

*ankka*
 
*miku* Mitä sinä, Mitä sinä olet! Pyörittäkää päitänne! Mitä sinä, Mitä sinä olet! Jäsenten esittely, An Cafe, Basso Kanon.

*Kanon* Ahh täällä on hieman kylmä huh? Mutta jos nukumme yhdessä voi olla lämpimempi. Aloitetaan.

*ankka*

*Miku* Mitä sinä, Mitä sinä olet! Pyörittäkää päitänne kaikki yhdessä Mitä sinä, Mitä sinä olet!

*ankka* Jäsenten esittely, An Cafe, kitara, Bou!

*puhelin soi*

*bou* Aa kyllä, aa tämä on Bou. uh..umm Olin haluamassa leikata ja värjätä, hieroa, kolauttaa. Aa kyllä. Aa kyllä, Kello on 5, Salon de Palpassa. Kyllä, kiitos oikein paljon. Aa sori....myös....ahh....ahhh.. he laskevat luurin.

*ankka*

*MIKU* Mitä sinä, Mitä sinä olet! pyörittäkää päitänne, kuunnelkaa ja muistakaa kiitos. Mitä sinä, Mitä sinä olet! (ei tietoa mitä sanoo) uwwaaashyaa Jäsenten esittelyt, An Cafe, solisti, Miku!

Minun nimeni on Miku. Minä tosissaan rakastan Ririä (ancafe roudari) Opettelen, pysytkö ymmärtämään? tämä on EI LOPETUSTA. katsokaa tätä, futon, lolita, kysy ja näe. Kaikki on mitään. Tämä on opettelu keskustelu Mikun kanssa. Antaa mennä? tiaramisu, nyt, 3, 2, 1 tiramisu, tiramisu. ohhhhh TIRA~~~MIIII~~~SSUUU
 
*ankka*

*miku* Mitä sinä, Mitä sinä olet! uuuwaaashyaaa kaikki, tämä on viimeinen kerta. Oletteko valmiita? uwaaa uwaaa uuwwwaaaa (jotain muminaa liian nopeasti)